Dead by Daylight’a Slipknot Geliyor 

Asimetrik çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight, efsanevi heavy metal grubu Slipknot’tan ilham alan yeni bir crossover koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Dead by Daylight, efsanevi heavy metal grubu temalı yeni bir içerik sunarak Slipknot’la kesişiyor. Koleksiyon, aynı sayıda Dead by Daylight Killers için sekiz kozmetik üründen oluşuyor. 

Behavior Interactive’in popüler asimetrik çok oyunculu korku oyunu, 2016 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana temalı işbirliklerini sürdürüyor. Bu girişimlerin birçoğu türdeki diğer popüler IP’lerle ortaklıklar içeriyordu; bu da Dead by Daylight’ın diğerlerinin yanı sıra Resident Evil, Alan Wake ve Silent Hill gibi isimlerle kesişmesinin sonucuydu. Ancak arada bir Behavior Interactive, biraz daha sol alanın dışında bir işbirliğine imza atıyor. 

Yeni piyasaya sürülen Slipknot Koleksiyonu, bu trendin bir başka kanıtıdır, ancak bazı hayranlar için sürpriz olmayabilir, çünkü varlığı Mayıs 2023’te zaten sızdırılmıştı. Yaklaşık bir yıl sonra, bu Dead by Daylight crossover paketi nihayet nihayet karşımıza çıkıyor. popüler heavy metal grubundan ilham alan sekiz kozmetik ürüne erişim imkanı sunan, satın alınabilir. Game Rant, Slipknot içeriğinin piyasaya sürülmesinden önce fiyatlandırma bilgilerini sordu ancak Dead by Daylight bu ayrıntıları paylaşmayı reddetti. 

Burada gerçekte sunulanlara gelince, koleksiyonda Dead by Daylight Killers için yedi maske yer alıyor. Yeni kozmetikler The Blight, The Clown, The Deathslinger, The Hillbillly, The Trapper ve The Wraith için özel olarak tasarlandı. Ayrıca DLC paketi aynı zamanda The Legion (Frank) için Subliminal Menace adlı tam bir kıyafetle birlikte geliyor. Kıyafet, Slipknot’un sahnede sıklıkla uzun kırmızı bir elbise ve maskeyle görünen turntablist Sid Wilson’dan ilham almış gibi görünüyor. Başlığı genellikle bir gaz maskesi olmasına rağmen, bazen bu kıyafeti Behavior Interactive’in oyuna eklediği daha korkutucu görünen beyaz bir maskeyle birleştiriyor. 

                                  Dead by Daylight Slipknot Koleksiyonu İçeriği 

The Blight mask 

The Clown mask 

The Deathslinger mask 

The Doctor mask 

The Hillbilly mask 

The Legion (Frank) full outfit 

The Trapper mask 

The Wraith mask 

Sid Wilson’dan ilham alan kıyafet, The Legion’ın tamamen yenilenmesini sunarken, temalı paketin parçası olan geri kalan öğelerin oyunun mevcut ve gelecekteki kozmetik ürünleriyle birleştirilmesi amaçlanıyor. Behavior Interactive, Şubat 2024’te piyasaya sürülen Dead by Daylight Iron Maiden koleksiyonunu tasarlarken benzer bir içerik karışımını tercih etti. 

Yeni piyasaya sürülen bu paket, Amerikalı heavy metal grubunun bir video oyunuyla yaptığı ikinci işbirliğine işaret ediyor. Slipknot en son Mayıs 2022’de tüm üyelerini oynanabilir karakterler olarak ekleyen Titan Forge Games’in hit MOBA’sı Smite ile geçiş yaptı. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :