Silent Hill 2 Remake Çıkış Planları Açıklandı 

GameStop’un en son tanıtım materyallerinden bazıları, Konami’nin yaklaşan Silent Hill 2 yeniden yapımı için yayın planlarını potansiyel olarak ortaya koyuyor. GameStop, Silent Hill 2’nin yeniden yapımının 2024’ün sonlarında yayınlanacağını potansiyel olarak ortaya çıkardı. Hayranlar, Silent Hill 2’nin yeniden yapımını yıllardır bekliyordu ve pek çok kişi bunu daha resmi olarak duyurulmadan çok önce istiyordu. Oyunla ilgili en son resmi açıklama, oyunun 2024’te bir noktada piyasaya sürülmesi gerektiği yönünde, ancak son zamanlarda yaşanan bazı olaylar, hayatta kalma-korku hayranlarını, potansiyel olarak çok yakın gelecekte oyunu oynayabileceklerine inandırdı. 

Silent Hill 2 dünya çapındaki çeşitli derecelendirme kurullarından derecelendirmeler aldı; bu genellikle oyunun piyasaya sürülmeye hazır olduğunun bir işaretidir. Silent Hill 2’nin yeniden yapımının son görüntüleri, çeşitli nedenlerden dolayı tartışmalı olsa da, oyunun gelişiminin sonunda olduğunu gösteriyor gibi görünüyor ve pek çok hayran, Silent Hill’e dönüş yolculuğunun daha erken gerçekleşeceğini düşünüyor. Daha sonra. 

Ancak GameStop, yakın zamanda sosyal medyada çeşitli kişiler tarafından paylaşılan, Silent Hill 2’nin yeniden yapımının aslında 2024’ün sonlarında çıkacağını öne süren tanıtım materyalleri yayınladı. Bu, Silent Hill 2’nin yeniden yapımının 2024’ün sonlarında %100 yayınlanacağı anlamına gelmiyor ve bu nedenle hayranların bunu aklında tutması gerekiyor. Konami, Silent Hill 2’nin yeniden yapımının çıkış tarihinin ne zaman olduğunu henüz açıklamadı ve bunun GameStop tarafından önerilenden daha erken olması da tamamen mümkün. 

                     Silent Hill 2’nin Yeniden Yapımı 2024’ün Sonlarında Çıkabilir 

Silent Hill 2’nin yeniden yapımı için beklentiler yüksek ancak oyunun beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı henüz bilinmiyor. Orijinal Silent Hill 2’den sıklıkla tüm zamanların en iyi korku oyunlarından biri olarak bahsediliyor, bu nedenle onu modern bir izleyici kitlesi için yeniden yapmak zorlu bir iştir. Bazı fragmanlar umut verici görünüyordu ancak yakın zamanda yayınlanan Silent Hill 2 fragmanının savaşa odaklanması, bazı hayranların nihai ürünün orijinal oyunun belirlediği standartları karşılayamayacağı konusunda tedirgin olmasına neden oldu. 

Silent Hill 2’nin yeniden yapımının nasıl sonuçlanacağını zaman gösterecek. Geliştirici Bloober Team’in biraz düzensiz bir geçmişi var, ancak The Medium oyunu klasik hayatta kalma-korku oyunlarının, özellikle de Silent Hill’in iyi bir taklidiydi. GameStop tanıtım materyalinde belirtildiği gibi Silent Hill 2’nin yeniden yapımının 2024’ün sonlarında çıkması bekleniyorsa, hayatta kalma-korku hayranları, oyunun orijinaliyle eşleşip eşleşmeyeceğini veya hayal kırıklığıyla sonuçlanıp sonuçlanmayacağını öğrenmek için beklenenden daha uzun süre beklemek zorunda kalacak.  

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :