Astralis, turnuva platformu FACEIT ile iş birliğine Başladı

Danimarkalı espor organizasyonu Astralis, ESL FACEIT Group’un bir yan kuruluşu olan espor turnuva platformu FACEIT ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Hemen geçerli olmak üzere, her iki taraf da Danimarkalı oyuncular için bir Topluluk Klanı kurmaktan yeni Counter-Strike turnuvaları başlatmaya kadar çeşitli sosyal ve etkileşimli projeler başlatacak. 

Topluluk Klanı özellikle, Astralis hayranlarının bir araya gelebileceği ve aynı zamanda organizasyonun Counter-Strike ekiplerinin üçünden (birincisi, yetenek ve kadın takımları) oyuncularla buluşup oynayabileceği bir yer olacak şekilde tasarlandı. 

Organizasyonların hayranları ayrıca takım kaptanı Lukas ‘gla1ve’ Rossander’ın taktikler, tavsiyeler ve teknikler içeren oyun kitabı hakkında bilgi edinme şansına sahip olacak. 

Buna ek olarak, ortaklık, her iki şirketin platformunda ortak tanıtım kampanyalarının yanı sıra 100’den fazla yeni Counter-Strike turnuvasının meyvelerini vermesini sağlayacak. Astralis geçmişte çeşitli ölçeklerde turnuvalar düzenledi ve 8.000’den fazla aktif oyuncudan oluşan yerleşik, nispeten geniş bir ağa sahip. 

FACEIT ile yapılan anlaşma, etkinleştirme ve terfi için doğrudan tazminatın yanı sıra, Astralis’in hem kendi topluluğuna hem de ortaklarına değer sunan daha büyük turnuva yapıları geliştirmesine olanak tanıyacak. Astralis, bu durumun, organizasyonun Kopenhag’daki tesisi olan Astralis Nexus’ta düzenlenen play-off’larla daha da büyük turnuvalar olasılığını ortaya çıkardığını söyledi. 

FACEIT, ortak olarak Hewlett Packard (HP), Logitech, hummel, Secretlab, :Dribe ve Aim Lab gibi şirketlerle övünen Astrlais ile çalışan en son ortaklardan biridir. 

Mart ayında, Danimarkalı espor organizasyonu, 2022 için artan gelir ve azalan kayıp gösteren mali sonuçlarını bildirgiye sundu. Bununla birlikte, birkaç gün sonra, hisse senedi değerindeki sürekli düşüşe yanıt olarak bir “stratejik inceleme” başlattığını söylediler. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :