Kinguin, Marka Teşhiri için İsveçli 9INE ile Ortak Oldu 

Polonya merkezli espor ve oyun şirketi Kinguin, İsveç espor organizasyonu 9INE ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Ortaklık, iki şirketin 9INE için marka teşhirinin yanı sıra “büyüleyici içerik ve teklifler” oluşturmak için çalıştığını göstereceklerini söylediler. Buna ek olarak Kinguin ve 9INE tarafından daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. 

Kinguin ile yapılan ortaklık, 2022 ve 2023’te bir dizi iyi sonuç alan 9INE’nin büyümesini desteklemeyi amaçlıyor. Anlaşma, 9INE’nin formalarının ön tarafında Kinguin logosunu görecek. 

İki şirket, 9INE hayranları için özel teklifler ve dijital aktivasyonların beklenebileceğini belirtmelerine rağmen anlaşmanın mali şartlarını açıklamadı. 

9INE, daha önce İsveç Hükümdarları olarak bilinen, İsveç’ten büyüyen bir espor organizasyonu. Şirketin ayrıca espor oyuncularına hizmet sağlayan bir yetenek yönetimi kolu da var. 9INE’nin CS:GO ekibi kısa bir süre önce şu anda devam eden BLAST Paris Major turnuvasına katılmaya hak kazandı. 

Öncelikle bir dijital oyun pazarı işleten Kinguin, 10 yıl önce bir espor takımına sponsor olan ilk markalardan biri olarak espor alanında da uzun süredir faaliyet gösteriyor. Şirket ayrıca Avrupa’da profesyonel espor takımları tarafından temel eğitim kampları, alıştırmalar ve ekip oluşturma için kullanılan iki performans merkezi işletmekte. 

9INE tamamen Polonyalı bir CS:GO kadrosuna sahip ve bu, Polonya’da kök salmış Kinguin ile olası bir bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor. 

9INE CEO’su Fredrik Belstad, ortaklık hakkında şunları söyledi: “Bu ortaklık, izleyicilerimizi ürünler hakkında bilgilendirmenin yanı sıra yeni hayranlar ve takipçiler kazanmamızı sağlayacak. Birlikte harika bir eğlence yaratacağız ve Polonya Counter-Strike’ın gelecekteki başarısını garanti altına alacağız.” 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :