100Thieves, Subway ile Ortaklığa Gidiyor

Kuzey Amerika espor organizasyonu 100 Thieves, sandviç zinciri Subway ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Subway, Los Angeles merkezli organizasyonun Resmi Sandviçi olacak ve LCS League of Legends takımının en büyük sponsoru olacak ve diğer takım forması logo yerleşimleri de olacak.

İki taraf, 1 Haziran’da başlayacak olan League of Legends Şampiyonluk Serisi (LCS) Yaz Dönemi öncesinde takımın Kaliforniya’daki eğitim tesisini elden geçirmek için iş birliği yapmak için hazırlanıyor.

100Thieves bir yayında, revizyonun takıma, ilk üç takımın League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığını gören bölünmeden önce “rekabet avantajı” sağlayacağını belirtti.

100Thieves League of Legends kadrosunu desteklemenin yanı sıra Subway logosu, organizasyonun Apex Legends ve VALORANT takımlarının formalarında da yer alacak.

Subway, espor endüstrisindeki varlığını çok göze çarpmadan genişletmeye devam ediyor. Mayıs ayında zincir, Alman espor pazarı için bir topluluk CS:GO turnuvasına ev sahipliği yapmak üzere Alman espor organizasyonu Berlin International Gaming (BIG) ile güçlerini birleştirdi. Subway aynı zamanda İngiliz espor organizasyonu olan Guild Esports’un da ana sponsorlarından biri ve kısa bir süre önce Talent Series’i yeniden başlattı.

100Thieves için Subway, organizasyonun yedinci ortağı oldu. Mayıs ayında organizasyon, oyun ve esporun sosyal yönünü vurgulayan projelerini desteklemek için uluslararası bira markası olan Heineken ile mevcut ortaklığının bir uzantısını elde etti.

Subway’in Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Carrie Walsh anlaşma hakkında şunları söyledi: “İster sahada, ister  savaş alanında yarışsınlar, Subway tüm spor dallarındaki en iyi sporcuların başarı öykülerinin bir parçası olmaktan gurur duyuyor.

“Onlar Subway ile büyüdüler ve biz onların başarılarını körükledik. Subway’in 100Thieves’in espor dünyasının zirvesindeki hak ettiği yeri geri almasına yardım etmek için adım atması çok uygun.”

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :