Outlast Trials 1 Bölgede Yasaklandı 

Artık The Outlast Trials erken erişimden sonra resmi olarak yayınlandığı için hayatta kalma-korku oyunu zaten bir bölgede yasaklanmış durumda. Merakla beklenen çıkışının ardından The Outlast Trials, Suudi Arabistan’da resmi olarak yasaklandı. Popüler Outlast serisinin en yeni bölümü olan The Outlast Trials, her zamankinden daha yoğun korkular vaat ediyor. Ancak Suudi Arabistan bölgesindeki oyuncular şu anda oynayamıyor. 

İlk Outlast oyunu 2013 yılında sahneye çıktığında korku türüne heyecan verici yeni bir katkıydı. O zamandan bu yana, Outlast: Whistleblower ve Outlast 2’nin devam filmleri daha da fazla yürek hoplatan hayatta kalma korkusunu ön plana çıkardı. Outlast 2’nin 2017’de piyasaya sürülmesiyle The Outlast Trials’ın resmi olarak duyurulması heyecan verici bir haberdi. Hayranların seriye yeni bir giriş hakkı kazanmasının yanı sıra The Outlast Trials, seri tarihinde ilk kez çok oyunculu oyunun sözünü verdi. Outlast serisinin bu yeni versiyonu serinin pek çok hayranı için heyecan verici bir haberdi ve seriyi yılın en çok beklenen korku oyunlarından biri haline getirdi. 

Ne yazık ki, oyunun tam sürümünü sabırsızlıkla bekleyen Suudi Arabistanlı hayranlar artık The Outlast Trials’ı oynayamayacak. Aniden gelen yasak, görünüşe göre birdenbire ortaya çıktı ve Suudi Arabistan’daki oyuncuların oyunu deneyimleyememesine neden oldu. 

                                    Suudi Arabistan’da Outlast Trials Yasaklandı 

Suudi Arabistan’daki oyunculardan gelen raporlar, The Outlast Trials’ın kendi bölgelerinde oynanamayacağını gösteriyor. Neyse ki bu yasaktan etkilenen oyunculara en azından oyunu satın aldıkları paranın iadesi yapıldı. Oyunculara verilen resmi mesajda oyunun neden yasaklandığına ilişkin açık bir açıklama yapılmadı. Outlast serisi, korkunç ve inanılmaz derecede şiddetli olmasıyla ünlüdür ve bunun muhtemelen yasakla bir ilgisi olabilir. Outlast, hikayeden hayatta kalma senaryolarına kadar son dönemdeki en yoğun korku serilerinden biri ve bölge, oyunun yasaklanmasını gerekli bir eylem olarak görmüş olabilir. 

2024’ün en çok beklenen korku oyunlarından biri olan The Outlast Trials, inanılmaz derecede yoğun korkularla dolu. Ancak oyunun neden yasaklandığına dair hala bir neden var. Bu kadar ani bir yasağı açıklayan herhangi bir cevap olmayabilir, ancak bu kadar çok hayranın korku oyununu deneyimleyememesi talihsiz bir durum. Yasağa ilişkin bir açıklama yapılıp yapılmayacağını yalnızca zaman gösterecek, ancak o zamana kadar bu sorunla karşı karşıya kalan hayranlar, keyif alabilecekleri başka harika korku oyunları bulabilecekler. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :