Yeni Demon Slayer Oyunu Sızdırıldı 

Sega oyunlarının tanınmış bir sızıntısına göre, Demon Slayer’ı temel alan yepyeni bir lisanslı dövüş oyunu şu anda geliştirilme aşamasında. Tanınmış bir Sega sızıntısı, Demon Slayer: The Hinokami Chronicles’ın devam filminin şu anda geliştirilmekte olduğunu doğruladı. İlk Demon Slayer: The Hinokami Chronicles, aynı adlı 2019 anime uyarlamasına dayanarak 2021 yılında piyasaya sürüldü. Hinokami Chronicles, CyberConnect2 tarafından geliştirildi ve Japonya’da Aniplex ve dünya çapında Sega tarafından yayınlandı. CyberConnect2, Hinokami Chronicles’tan önce Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm serisi ve Dragon Ball Z: Kakarot gibi bir dizi aksiyon ağırlıklı anime tarzı oyun üzerinde çalıştı. Hinokami Chronicles, Ninja Storm serisine çok benzer şekilde hem aksiyon oyunu odağına hem de 3D arena savaşçısı çok oyunculu moduna sahiptir. 

Oyun ilk kez 2021’de piyasaya sürülürken, Demon Slayer: Hinokami Chronicles ertesi yıl lansman sonrası DLC’yi aldı ve animenin Eğlence Bölgesi yayına dayalı bir dizi karakter eklendi. Bu lansman sonrası paket, Tengen Uzui, Nezuko Kamado’nun Gelişmiş Şeytan Formu, Daki, Gyutaro dahil olmak üzere yedi karakter ve kahramanların üç alternatif versiyonunu içeriyordu: Tanjiro Kamodo, Zenitsu Agatsuma ve Inosuke Hashibira. Görünüşe göre ilk Hinokami Chronicles oyununun devamı şu anda geliştirme aşamasında. 

Bu sızıntı, Twitter’da tanınmış bir Sega sızıntıcısı @MbKKssTBhz5 veya Midori tarafından sağlandı. Midori’nin geçmişte inanılmaz derecede doğru bir geçmişi vardı ve Persona 3 Reload ve Shin Megami Tensei 5: Vengeance gibi oyunlar resmi duyurularından önce sızdırılmıştı. Midori, Demon Slayer: The Hinokami Chronicles’ın devamı niteliğindeki bir oyunun geliştirilmekte olduğunu belirtti ancak henüz oyun için herhangi bir sistem veya hedeflenen çıkış penceresinden bahsetmedi. Önceki girişe göre, bu oyunun hem son nesil PlayStation hem de Xbox konsollarının yanı sıra mevcut nesil PS5 ve Xbox Series X/S sistemleri üzerinde piyasaya sürülecek başka bir nesiller arası çoklu platform oyunu olması muhtemeldir. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :