Sonraki PlayStation Gösterimi Silent Hill 2 Haberleriyle Gelebilir 

İçeriden saygın bir kişi, bir sonraki PlayStation Showcase etkinliğinin Mayıs ayında Konami’nin Silent Hill 2 yeniden yapımıyla ilgili haberlerle gerçekleşebileceğini iddia ediyor. İçeriden saygın bir kişiye göre, bir sonraki PlayStation Showcase yayını Mayıs 2024’te Konami’nin Silent Hill 2 yeniden yapımıyla ilgili haberlerle gerçekleştirilebilir. Söylenti doğruysa PlayStation hayranları, Vitrin’de gelecek PS5 oyunları hakkında daha fazla ayrıntı bekleyebilirler. 

31 Ocak’taki State of Play’de Silent Hill 2’nin en son fragmanı yer aldı ve oyunculara yeniden yapımın savaş sistemine ilk bakış olanağı sunuldu. Bu açıklama, orijinal Silent Hill 2 hayranları için tartışmalıydı çünkü dövüş, yeniden yapımın daha aksiyon odaklı olacağını ve anlatıya daha az vurgu yapılacağını öne sürüyordu. Üstelik sızdırılan GameStop materyalleri, yeniden yapımın 2024’ün sonlarında yayınlanacağını gösteriyor. Silent Hill 2’nin çıkışıyla ilgili resmi bilgiler ve yeni oynanış görüntüleri, söylentilere konu olan Showcase etkinliğinde sunulabilir. 

Giant Bombcast’in son bölümünde Jeff Grubb’a göre, bir sonraki PlayStation Showcase veya State of Play etkinliği Mayıs 2024’te gerçekleşecek. Grubb yayın için olası bir tarih konusunda ayrıntılı bilgi vermedi ancak Silent Hill 2 ile ilgili haberlerin şu şekilde olduğunu kaydetti: “muhtemelen” orada olacak. Silent Hill 2 için yakın zamanda yapılan ESRB derecelendirmesi, çıkış tarihi/pencere duyurusunun yakında yapılabileceğini öne sürdüğü için, yeniden yapım için bir yayın aralığı açıklanabilir. Dahası Grubb, Silent Hill 2’nin hem PS5 hem de PC için 2024 sonundan önce piyasaya sürülme yolunda olduğuna inanıyor. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :