Luminosity Gaming, Steelcase ortaklığını güvence altına alıyor 

Kuzey Amerika espor organizasyonu Luminosity Gaming’in ana şirketi Enthusiast Gaming, mobilya üreticisi Steelcase ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Luminosity Gaming’in resmi performans oturma ortağı olan Steelcase, kuruluşun içerik oluşturucularına ve profesyonel oyuncularına üreticinin ürününü sergilemeleri için sandalyeler sağlayacak. 

 Ayrıca Luminosity ve Steelcase, kuruluşun içerik oluşturucularını, oyuncularını ve koçlarını içeren içerikler oluşturacak. İçeriğin kesin ayrıntıları açıklanmasa da duyuru, hayranlara “Steelcase sandalyelerinin oyunlarını nasıl geliştirdiğine dair perde arkası bir bakış” sunmayı amaçladığını vurguluyor. 

Topluluk hediyeleri, sponsorlu canlı yayınlar ve Luminosity oyuncularının yer aldığı sosyal medya devralmaları gibi diğer aktivasyonlardan da Enthusiast Gaming tarafından bahsedildi. 1912 yılında kurulan Steelcase, bir asrı aşkın süredir mobilya üretiyor. Bu aynı zamanda şirketin espor sektörüne ilk girişi de değil. 2022’de Steelcase, Panda Cup son şans elemelerine ve finallerine sponsor oldu, ancak bu turnuvanın finali, organizatörden hoşnutsuzluk nedeniyle nihayetinde boykot edildi ve süresiz olarak ertelendi. 

Steelcase, geçmişte e-sporlar ve rekabetçi oyunlar hakkında da yazılar yazmıştı; üretici, doğru şekilde optimize edilmiş oyun alanları ve kurulumları yoluyla oyuncu sağlığının önemini vurguladı. Bu arada 2023, Luminosity Gaming için espor alanında yoğun bir dönem oldu. Organizasyon, Steelcase ile ortaklığın yanı sıra Meksika futbol kulübü Chivas ile yeni bir Apex Legends bölümü başlattı. Ayrıca, Luminosity kısa bir süre önce en son Brawl Stars espor ortak takımı olarak duyuruldu. 

Steelcase’in Büyüyen Pazarlar Müdürü Alexis Heinrich ortaklık hakkında şu yorumu yaptı: “Luminosity, özünde rekabette mükemmelliğe odaklanan bir endüstri öncüsüdür ve bu ruh, Steelcase’in dünyanın daha iyi çalışmasına yardımcı olma misyonuyla mükemmel bir şekilde uyumlu. 

“Bu ortaklık, oyun topluluğu için en büyük sıkıntı noktalarından birini ele almamızı sağlıyor: uzun süreli oturma ve teknoloji kullanımından kaynaklanabilecek gerçek, fiziksel acı. Steelcase’de ürünlerimiz birinci sınıf konfor, destek ve hareketlilik sağlayacak şekilde tasarlandı.” 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :