TELUS Esports Series, Samsung ile Ortaklğını Duyurdu 

Kanadalı telekomünikasyon şirketi TELUS tarafından düzenlenen bir espor devresi olan TELUS Esports Series, elektronik üreticisi Samsung ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Anlaşmanın bir sonucu olarak, TELUS Esports Series’in üçüncü sezonunda oyuncular, Rocket League Sideswipe yarışmaları sırasında Samsung’un Galaxy S23 Ultra akıllı telefonunu kullanacak. 

TELUS Espor Serisinde, Rocket League Sideswipe’a ek olarak Apex Legends ve Rocket League’de de turnuvalar yer alacak. Bir yayına göre, seri üç başlığa bölünmüş en az 50.000 $ (~ 40.315 £) ödül havuzuna sahip olacak. 

Yarışmalar, 15 yaş ve üzerindeki Kanada’da ikamet edenler için açık bir şekilde yapılıyor ve eleme turnuvaları 8 Haziran’da başlayacak. Elemeleri geçen yarışmacılar, 22 Temmuz’da başlayacak yarı finallerde yerlerini garantilemeden önce playofflarda mücadele edecekler. 

TELUS Espor Serisini düzenlemenin yanı sıra TELUS, oyunculara sağlıklı oyun alışkanlıklarını ve Rocket League ve Apex Legends için çeşitli kılavuzları teşvik etmeyi amaçlayan çevrimiçi bir program olan TELUS Wise’a erişim sunuyor. 

Samsung için TELUS Esports Series ile ortaklık, sürekli genişleyen portföyünün bir parçası olarak başka bir anlaşma gibi bir durumda. Üretici, Mart 2023’te Tribe Gaming ile ortaklıklığını duyurdu ve Mayıs ayında İskandinav espor organizasyonu GODSENT ile anlaşmasını uzattığını beyan etti. 

TELUS’ta Eğlenceden Sorumlu Başkan Yardımcısı Amit Nag, anlaşma hakkında şunları söyledi: “Samsung ile Galaxy S23 Ultra’yı içeren heyecan verici yeni bir ortaklıkla her zamankinden daha büyük ve daha iyi olan TELUS Esports’u geri getirmekten heyecan duyuyoruz. 

“Şimdi üçüncü serisine giren bu turnuva, Kanadalılar arasında bağlantı kurma, benzer düşünen oyunculardan oluşan arkadaş canlısı bir topluluk oluşturma ve dünya lideri teknolojimizden ve ödüllü ağlarımızdan yararlanarak onları eğlendirme konusunda kararlı olduğumuz başka bir yoldur.”   

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :