GODSENT, Samsung Odyssey Ortaklığını Genişletiyor 

İskandinav espor organizasyonu GODSENT, elektronik üreticisi Samsung’un oyun monitörü kolu olan Samsung Odyssey ile uzun süredir devam eden ortaklığını genişletiyor. 

Ortaklık 2023 yılı boyunca sürecek ve Samsung, donanım ve monitörler aracılığıyla GODSENT’i desteklemeye devam edecek. Ortaklıkla ilgili daha fazla ayrıntı daha elimize geçmedi. 

Merkezi İsveç’te bulunan GODSENT, en çok CS:GO’daki başarısıyla tanınıyor. Şirket, “yeniden yapılanma” döneminin bir parçası olarak yeni CEO olarak Emil ‘HeatoN’ Christensen’i atayarak son zamanlarda faaliyet göstermeye başladı. GODSENT ayrıca yakın zamanda, ilk bahis ortağı Coolbet de dahil olmak üzere birkaç ilginç ortaklık duyurusu yaptı. 

Şirket ayrıca, Ideon Science Park ile altı hafta boyunca gerçekleşecek ve yalnızca kurumsal espor takımlarını içerecek olan Ideon Games adlı kurumsal bir CS:GO turnuvasını duyurdu. 

GODSENT ve Samsung ilk olarak 2020 yılında ortaklık kurdu ve her iki marka da ortaklığın çok verimli geçtiğini ifade etti. Samsung Odyssey, özellikle GODSENT akademisi ve kadın ekiplerinin ana ortağıydı ve buna ek olarak şirketle farklı aktivasyonlar ve etkinliklerde çalışmalar gerçekleştirdi. 

Uzatma hakkında çok az bilgi paylaşıldı, ancak Samsung Odyssey’nin GODSENT’in resmi monitör tedarikçisi olmaya devam edeceğini ve yılın geri kalanında daha fazla aktivasyon planlanacağını söylemek yanlış olmaz. 

GODSENT bir yayında şunları paylaştı: “Samsung Odyssey ve GODSENT, hem CSGO hem de Valorant’ta gelecek vadeden genç akademi ekiplerinin ve kadın ekiplerin büyümesini besleyerek kapsayıcılık ve güçlendirme arayışlarında birleşti. 2020’den beri Samsung Odyssey, tüm kadın takımlarımız ve akademi takımlarımız için ana iş ortağımız olarak hareket ediyor. 

“Sınırları zorlama, zorlukların üstesinden gelme ve oyunculara ilham verme konusundaki ortak kararlılıkları, bir bütün olarak işimizde bir iz bıraktı. “ sözlerini paylaştılar. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :