Jägermeister ortaklığında G2 Espor Takımının İçecekleri Tanıtıldı

Avrupa espor organizasyonu G2 Esports, alkol markası Jägermeister ile ortaklık kurduğunu duyurdu.Anlaşmanın bir sonucu olarak, iki taraf Londra’daki 26 Leake Street barda gerçekleşecek bir etkinlik de dahil olmak üzere bir dizi aktivasyon üzerinde işbirliği yapacak.

Bir açıklamaya göre, 26 Leake Street’teki etkinliğin tam gün “hayranlar için özel etkinlikler” olması bekleniyor. Aktiviteler, canlı müziğe ek olarak hayranların G2 Esports markalı oyun kabinlerinde oyun oynama fırsatlarını içericek.

Etkinliği düzenlemenin yanı sıra, G2 Esports ve Jägermeister, web sitesinde satışa sunulmak üzere bir dizi sınırlı sayıda giysi oluşturmak için güçlerini birleştirecekler.

Jägermeister, espor ve oyun endüstrilerine yabancı değil. Marka, Temmuz 2019’da kokteyl ortağı olarak UK Esports Awards ile ortaklık kurdu ve 2021’de temalı bir oyun bilgisayarı oluşturmak için YouTuber “Bitwit” ile güçlerini birleştirdi.

G2 Esports için 2023’ün ilk yarısı, Avrupa’nın en büyük organizasyonlarından biri olma konumunu koruduğu için verimli geçiyor. Nisan ayında G2 aynı zamanda çizgi roman yayıncısı DC Comics ile bir işbirliğini de açıkladı. Bu ayın başlarında organizasyon, eleştirilere yol açan bir anlaşmada CS:GO skin kumar ve ticaret sitesi CSGORoll ile de ortaklık kurdu.

G2 Esports COO’su Sabrina Raith anlaşma hakkında şunları söyledi: “Bu ortaklığı duyurmaktan ve Jägermeister’ın oyun dünyasına ilk girişimine liderlik etmekten heyecan duyuyoruz. Jägermeister, marka sevgisini ürünün çok ötesinde besleyen dev ve ikonik bir markadır.

“Hayranlarımız için daha iyi deneyimler yaratmak ve espordaki en iyi geceleri kutlamak için birlikte çalıştığımızı görmek, G2’deki herkes için bir hayalin gerçekleşmesi ve hayranlarımızın neler getireceğimizi görmesini bekleyemeyiz.”

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :