Godsent, GP Pilleri ortaklığını Yeniliyor 

İsveçli espor ve oyun organizasyonu Godsent, bir yıl aradan sonra pil üreticisi GP Batteries ile ortaklığını yeniledi. 

Pil markası, espor organizasyonunun ana ortağı olmaya devam edecek gibi gözüküyor. GP Pilleri ve Godsent, dijital kanalları aracılığıyla GP ile aktivasyonlarda birlikte çalışacak. 

Godsent ve GP Batteries ilk olarak 2022’nin başlarında büyük ölçekli bir ortaklık duyurdu. İki şirket, GP Batteries markasının Godsent formalarında yer alacağını ve şirketin İsveç’teki genel merkezinin adını GP Godsent Gaming Center olarak değiştireceğini duyurdu. 

Ortaklık, 1964’te kurulan Hong Kong merkezli pil markası için tek büyük ölçekli espor aktivasyonu olmaya devam ediyor. İki marka, ortaklığın olası genişlemesi hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. 

Godsent CEO Yardımcısı Matias Riihijärvi, Godsent’in İsveç espor sahnesini yükseltmeye yardımcı olmak için GP Batteries ile çalışmaya devam etmekten heyecan duyduğunu belirtti. Riihijärvi ayrıca Godsent’in “Godsent İsveçli CS:GO ekibiyle bir ortak olarak GP’yi etkinleştireceğini ve Twitch’te İskandinav oyun etkileyicileriyle sürekli görünürlük ve kampanyalar üzerinde çalışacağını” duyurdu. 

Godsent, 2016 yılında eski Fnatic üyesi Markus ‘pronax’ Wallsten ve girişimci Tomas Oropesa Martin tarafından kurulan İsveç’in en tanınmış espor organizasyonlarından biri. Şirket en çok CS:GO kadrosuyla tanınıyor ve kısa süre önce CS:GO ustası Emil HeatoN Christensen’i eş CEO olarak getirdi ve şirket için “yeni bir çağ” ilan ettiğini söyledi. 

Şirket ayrıca Coolbet’te büyük bir bahis ortağı buldu ve kurumsal bir espor turnuvası için Ideon Games ile birlikte çalışmalara başladı. 

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :