Valorant’ın Yeni Bundle’ı, Counter-Strike Oyuncularını Heyecanlandırdı

Riot Games, en yeni görünüm paketinde hepimizin bildiği Counter-Strike’a saygı duruşunda bulundu.

Valorant, CS’nin ikonik varsayılan silahlarından bazılarına çarpıcı bir benzerlik gösteren  silah görünümleri koleksiyonu içeren Black Market dış görünüm paketi Valorant’a geldi.  Counter-Strike cephaneliğine aşina değilseniz, FPS muadili ile benzerlikleri üzerinde durmama izin verin.

Kara Borsa paketi, Bulldog, Vandal, Marshal, Classic ve Butterfly Knife Melee için görünümler içeriyor.

Bulldog derisi, benzer ayırt edici şekli ve üst kısmındaki düz çubuk ile FAMAS’ı anımsatıyor. Bu arada, Klasik tabancanın tasarımı Glock-18’den ilham alırken, Vandal birebir AK-47’ye benziyor.

Valorant canlı yayınına ve içerik üretimine geçiş yapan eski bir CS:GO profesyoneli olan Tarık “Tarik” silah tasarımlarındaki çarpıcı benzerlikten dolayı Kara Borsa paketinden CS görünümleri seti olarak söz etti.

Bu paketin benzersiz özelliklerinden biri, Saldıranlar ve Savunanlar silahlarının farklı tasarımlara sahip olması. Bu, Karaborsa görünümlerinin maç sırasında hangi tarafta olduğunuza bağlı olarak farklı bir renk ve tasarım görünümüne sahip olacağı anlamına geliyor.

Bu özellik CS’ye benzerlik gösteriyor çünkü CS’de Teröristler ve Terörle Mücadeleciler kendi benzersiz silahlarına sahip. Örneğin Teröristlerin AK47’ye erişimi varken Anti-Teröristler M4A4 veya M4A1-S’yi satın alabiliyor. Black Market paketi 12 Nisan’da 6.07 yaması ile şuan Valorant markette bulunuyor.

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :