COUNTER-STRIKE 2 YAMA

Counter-Strike 2 oyuncuları, 30 Mart’ta yayınlanan ve ağ oluşturma, görseller, oynanış, giriş sistemi, ses ve hatta harita tasarımında önemli iyileştirmeler içeren en son yamadan sonra artık daha iyi bir oyun deneyimi yaşatacak.

Oyunun ağ yönü optimize edildi, bu da oyuncular için daha iyi kararlılık ve daha az gecikme sağlayacak. Buna ek olarak, sunucu ve istemci kodu arasındaki rastgele tohum atışlarının senkronizasyonu kaldırıldı, bu da tüm oyuncuların adil ve tutarlı bir deneyim yaşamasını sağlayacak.

Farklı çözünürlüklerde üst etiketlerin ve ping öğelerinin sabit konumuyla görseller de iyileştirildi. Düşmanların etrafındaki ışık halkası da düzeltildi, böylece oyuncular artık konumlarını bug sayesinde göremiycekler. Bazı nadir silah animasyonlarının sıklığı azaltıldı artık oyuncular her zaman nadir inceleme animasyonları yapamıyacak.

Duvarlardan duman çıkmasını etkileyen HE bombalarının kaldırılması ve ragdollar arasındaki çarpışmaların devre dışı bırakılmasıyla oyunun genel oynanışı iyileştirildi. Oyuncular artık Deathmatch’te bir bonus silah aldıklarında silah bırakmayacaklar. Sahte ses bombası için yörünge önizlemesi artık hatalı gösterme yapmayacak, aynı zamanda kullanım tuşuyla silahları alma davranışı iyileştirildi artık silahı yerden almak için e tuşunu kırmak zorunda kalmayacaksınız.

Girdi sistemi de güncellendi, satın alma menüsü ve puan tablosu artık odak varken harekete izin vericek şekilde iyileştirildi ve tuşlar artık steam arka plan kaplamasını açarken takılıp kalmıyor. Ayrıca ekip tanıtımında artık sesli sohbete izin veriliyor ve birden çok işlem artık tek bir tuşa bağlanamıyor.

Uzaktan sis bombası seslerinin zamanlama ayarlamaları, bir sis bombası doğru bir şekilde zıplayarak atıldığında yalnızca oyunculara özel bir ses ve sohbet çarkı hatlarının geçerli sohbet çarkı hatlarıyla sınırlandırılması dahil olmak üzere oyunda ses ayarlamaları yapıldı. Son olarak, popüler Dust II haritası, daha adil ve daha dengeli bir oyun deneyimi sağlamak için duvardaki bir delik için bir düzeltme aldı.

Özetle, en son Counter-Strike 2 yaması, çeşitli sorunları ele alan, oyun mekaniklerini iyileştiren ve genel oynanışı iyileştiren, oyuncular için önemli bir gelişme oldu. Bu güncellemelerle, hayranlar oyunu oynarken zaten keyifli olan oynanışını daha iyi ve daha keyifli bir şekilde oynamaya hazır olsunlar.

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :