AlperenAOE’nin Age of Empires 2 Definitive Edition Videosu Yayımlandı!

AlperenAOE’nin Age of Empıres 2 Defınıtıve Edıtıon Videosu Yayımlandı!

Alperenaoe’nin, Age of Empires 2 Definitive Edition’da kendini geliştirmek isteyen oyunculara tavsiyeler verdiği ve oyunun güncel durumunu değerlendirdiği yeni videosu PcificTV Youtube kanalında yayımlandı.

Age of Empıres 2 Taktikler

20 yıldır RTS (gerçek zamanlı strateji oyunları) piyasasını kasıp kavuran ve Türkiye’de de son dönemde tekrar severleriyle buluşan Age Of Empires 2, rekabetin hat safhada olduğu ve başarı yakalamak isteyen yeni oyuncuların 20 yıllık bilgi birikimine ulaşmakta zorlandığı bir oyun.

İşte bu noktada, Alperenaoe, Age of Empires severleri yalnız bırakmadı ve genel hatlarıyla yeni oyuncuları dereceli sıraya hazırlayacak fikirleri yeni videosunda paylaştı.

Hem 20 yıllık oyuncuların hem 20 dakikalık oyuncuların kendine katabileceği bilgiler içeren videoda Alperen sıkça sorulan 4 soru üzerinden ders niteliğinde bilgiler verdi. Bu sorular ise şunlardı:

1. Oyunun askeri-ekonomi dengesi ve genel mantığı nasıl kavranır?

2. Mikro mu makro mu daha önemli?

3. Her eloda yapılan en büyük hatalara nasıl önlem alınır?

4. Hangi faktörlere göre ırk tercih edilmeli?

Okçu ve atlı tercihlerinin avantajlarına ve dezavantajlarına da değinen Alperen maçın hangi noktasında hangi ünitenin daha etkili olacağına değindi. Kendi tarzını bulmak isteyen oyuncular için birebir bilgiler veren videoda oyuna yeni başlayan ve kendi Age of Empires (aoe) tarzını daha tanımayan oyuncular için de kritik tavsiyeler bulunmakta.

Age of Empires 2 Definitive Edition Dark Age’de geyik kullanımına da değinen videoda: geyik ne zaman çekilmeli? Kaç geyik çekilmeli? Geyik çekmenin avantajı ve dezavantajları nedir? Sorularının da cevapları mevcut.

Son olarak; maç içinde geriye düşüldüğünde izlenmesi gereken yol haritası ve ipuçlarına da değinen Alperen, rakibin ne yaptığını görmeye ve counter unite (karşıt birimler) mantığına dikkat çeken oyuncumuz, oyunculara bu konuda da tavsiyeler verdi.

Irk tercihi nasıl yapılır bilgi almak isteyen arkadaşlar için Alperen’in kendi kanalındaki videosuna da bir bakın derim.

Twıtch Age of Empıres 2 Defınıtıve Edıtıon

Ayrıca kendi sorularını sormak ve AoE’de kendini geliştirmek isteyen ya da AoE 2 izleyip iyi zaman geçirmek isteyen arkadaşlarımız Alperenaoe’nin yayınında aradıklarını bulabilir.

Twitch/alperenaoe2

Age of Empıres İndir

Age of Empires indirmek istiyorsanız pek çok farklı platformdan yararlanabilirsiniz. Age of Empires 2 Definitive Edition indirmek için en çok kullanılan platformlardan biri Steam’dir.

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :