Eternal Fire, Elisa Invitational Turnuvasına Veda Etti!

Eternal Fire, Elisa Invitational Turnuvasına Veda Etti!

Elisa Invitational Winter 2021, İskandinav bölgesinden nitelikli takımlar ile dünyanın en prestijli takımlarından bazılarını bir araya getirdi.

Türkiye’den, temsilcimiz Eternal Fire’ın (EF) katıldığı ve Elisa Esports’un ev sahipliği yaptığı turnuvada toplam 100.000 dolarlık ödül havuzu ve daha sonra düzenlenecek olan Masters turnuvasına son kalan boş koltuklar vaat ediliyordu. Üstelik birinci olan takım, ödül havuzunun yarısı yani 50.000 dolarlık ödül birinciye verilecekti.

Ayrıca, bazı takımların eleme turlarını geçerek bazılarının ise davet ile katılmaya hak kazandığı turnuvada, temsilcimiz davet edilen büyük takımlar arasındaydı.

Eternal Fire, turnuvaya, grup aşamasında mükemmel bir başlangıç yaptı. BO3(Best of 3) oynanan üç maçın üçünü de kazanarak, Savage takımı ile birlikte turnuvada play-offlara 3-0’lık skor ile giden iki takımdan biri oldu.

Playofflarda ex-AGF takımı ile eşleşen temsilcimiz, ilk harita olan Vertigo’da 13-16 kaybetti. Ancak, 2. Harita olan Mirage’daki yüksek performansıyla 16-5’lik bir galibiyet alıp, maçı Nuke haritasında 16-12’lik skor ile kapayarak adını çeyrek finale yazdırdı.

EF, çeyrek finalde, Bulgaristan’dan katılan SKADE takımı ile Dust 2 ve Inferno haritalarında karşılaştı.

Dust 2 haritası oynanırken karşılıklı çekişmenin yüksek olduğu, birbirine yakın roundlar izledik fakat 16-13’lük skor ile haritayı kazanan SKADE oldu. Daha sonrasında, Inferno haritasında istediği enerjiyi yakalayamayan temsilcimiz, 16-8 mağlup oldu ve turnuvaya 5-8. Olarak veda etti.

Ancak, turnuvadaki performansları sayesinde 4.000 dolarlık ödülü de almaya hak kazandı.

Turnuvanın yarı finalinde, SKADE, Copenhagen Flames takımı ile eşleşirken, diğer tarafta ENCE ile HEET karşı karşıya gelecek. Kazanan takımlar ise 6 Mart Pazar günü şampiyonu belirlemek için çarpışacak.

Türkiye’deki CS: GO severleri birbirine kenetleyen ve pek çok kişiyi gururlandıran temsilcimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

Turnuva geçmişine detaylı bakmak isteyenler ve turnuvanın finalini izlemek isteyenler şu linklerden yararlanabilir:

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin :